TRAFIC – 14 scafandri contrabandişti, prinşi pe râul Tisa de poliţiştii de frontieră ucraineni

0
447
sursa foto: dpsu.gov.ua

CONTRABANDĂ. Publicaţia ucraineană Kyiv Post, citând autorităţile din regiunea Transcarpatia (Zakarpatia), susţine că sâmbătă, 25 martie, poliţia ucraineană de frontieră a reţinut 14 contrabandişti echipaţi în costume de scafandri, care reveneau pe teritoriul ucrainean, traversând râul Tisa, cu ţigările de contrabandă pe care nu au reuşit să le vândă în România.

 

Traversarea a fost făcută în zona Dilove, în apropierea localităţii maramureşene Valea Vişeului. Poliţia de Frontieră din Ucraina a comunicat că asupra contrabandiştilor s-au găsit în total 28 de saci cu pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Toţi cei 14 au fost reţinuţi sub acuzaţiile de trecerea ilegală a frontierei şi contrabandă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here