DECIZIE – Se prelungește perioada de carantinare a municipiului Baia Mare cu încă 7 zile: rata de incidență 5,49 cazuri noi /1.000 de locuitori

0
2030

BAIA MARE ÎN CARANTINĂ. Miercuri, 25 noiembrie 2020, la ora 17, se va prelungi cu încă 7 zile perioada carantinării zonale a municipiului Baia Mare. Demersurile au fost inițiate de factorii județeni care gestionează/administrează deciziile cauzate de pandemia de COVID-19 și se așteaptă emiterea hotărârii de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Solicitarea prelungirii carantinării zonale a municipiului reședință de județ a fost argumentată prin evoluția situației epidemiologice- în acest moment, în municipiul Baia Mare rata de incidență a cazurilor noi înregistrate în ultimele 14 zile este de 5,49/1.000 de locuitori (la nivelul județului Maramureș s-a înregistrat astăzi o incidență de 3,07, în scădere – continuă, dar lentă).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here