PACT – Zetea l-a trădat și pe Ciocan: după ce l-a numit interimar la Infecțioase, azi l-a schimbat, în urma unui pact cu primarul Cherecheș, noul manager fiind Sorina Bîrle

2
1485
Mircea Ciocan, înlocuit de Sorina Bîrle

NUMIRE. Mircea Ciocan, fost președinte PER Maramureș, fost consilier județean, poate să-și mai adauge la CV un „fost”: fost manager al Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare. Astăzi, Ciocan (49 de ani) a fost înlocuit din funcția în care a fost numit de președintele Consiliului Județean (CJ) Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Varianta oficială este că Ciocan era interimar și numirea sa a fost temporară, începând de astăzi funcția fiind preluată de un medic specializat în Psihiatrie, dr. Sorina Bîrle. Noul manager vine din funcția de medic şef al Centrului de Sănătate Mintală Baia Mare.

 

Varianta neoficială este că Gabriel Zetea s-a înțeles asupra acestui aspect cu primarul Cătălin Cherecheș, mama acestuia, dr. Viorica Cherecheș, actual deputat PNL și fost manager al Spitalului aflat în subordinea CJ Maramureș, fiind profund nemulțumită de activitatea lui Ciocan. Deși, inițial, Zetea a refuzat propunerea edilului băimărean de a-l înlocui pe cel pe care tot el l-a numit în funcție, determinându-l pentru asta să renunțe la mandatul de consilier județean (care a fost preluat de Ioan Buda), acum schimbarea a fost efectuată.

 

#îndrăzneștesăcreziînZetea

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Nu aveți dreptate. Deloc. Nu e o speculație, ci o informație confirmată și argumentată cu dovezi (înregistrări audio pe care Zetea ar dori să nu le facem publice). Lui Ciocan i-a fost oferită, de Zetea, funcția (este una pur politică, dacă avea cineva vreo îndoială că-n țara asta acestea sunt exclusiv datorate competențelor profesionale), în urma concursului. Ciocan a acceptat (aveți senzația că e atât de prost să renunțe la funcțiile politice și administrative pentru un interimat de șase luni? – avem pretenții de la cititorii noștri). Ulterior, Cherecheș și Zetea au pactizat, în acest pact fiind inclusă și ejectarea lui Ciocan.

  2. Ciocan nu mai putea ramane manager. Mandatul de interimar era pe 6 luni si nu poate fi prelungit. Asa prevedea legea. Deci, speculatie este incorecta , ca un fake news, cat despre numirea dr Birle ma abtin, cata vreme activitatea de la CSM lasa de dorit, personalul de acolo fiind agresiv si lipsit de respect fata de pacienti si apartinatori. Dar poate ca nici dna Birle, nici dl Zetea nu stiu ce se intampla acolo! Ia vedeti si documentati-va. Cat despre dl Ciocan a incercat si a facut cat a putut si a fost lasat sa faca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here