TEATRUL DE VARĂ – Sâmbătă, de la ora 22, reîncep proiecțiile de filme în cinematograful în aer liber din Baia Mare

0
400
„Hoțul de cărți” - filmul care deschide seria de „Povești sub stele” de la Teatrul de Vară din Baia Mare

LIFE. Sâmbătă, 12 august, la ora 22, la teatrul de vară băimărean are loc prima proiecție de film din seria “Povești sub stele”. Filmul ales pentru deschidere este “Hoțul de cărți”.

 

În spatele Poveștilor sub stele stau doi băimăreni care, din drag de oraș, își propun să însuflețească amfiteatrul cu proiecții de filme în fiecare seară de sâmbătă și joi, până la mijlocul lunii septembrie. Intenția lor este să îl transforme în ceva mai mult decât un cinematograf în aer liber: spațiul în care îți întâlnești prietenii, în care te bucuri de o seară răcoroasă împreună cu cei dragi, în care găsești povestea în care crezi. Adică locul de întâlnire al celor care cred în aceleași valori – un grup din ce în ce mai mare de prieteni, o comunitate.

 

Evenimentele vor avea loc de două ori pe săptămână, iar filmele sunt alese pe sprânceană: serile de joi sunt dedicate poveștilor clasice, cele pe care le-ai vedea încă și încă o dată, iar sâmbăta e pentru emoții puternice, acțiune și dramă.

 

Deschiderea seriei de proiecții va avea loc sâmbătă, 12 august, cu filmul “Hoțul de cărți” (The Book Thief, SUA-Germania, 2013), iar prima seară de joi (17 august) promite o întâlnire cu Charlie Chaplin. Restul programului poate fi consultat online, pe pagina de Facebook Povești sub stele. Tot acolo vor fi publicate descrierea filmului, trailerul, dar și informații privind eventualele modificări. De asemenea, pentru a oferi informații într-un mod cât mai rapid și accesibil, totul e la un click distanță: prin scanarea codului QR de pe afișe sau biletele de intrare la film, pe Instagram și Snapchat sub numele de Povești sub stele sau în Baia Mare City App.

 

Deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi decalate cu o zi față de data programată inițial. Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here