OFICIAL – Trei cadre medicale de la centrul medical din Bârsana, infectate cu noul coronavirus

0
913

COVID-19. Trei cadre medicale de la centrul medical din comuna maramureșeană Bârsana au fost confirmate pozitiv la virsul SARS-CoV-2, a confirmat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

Toate cele trei cadre medicale infectate cu noul coronavirus sunt asimptomatice, iar Direcția de Sănătate Publică Maramureș a deschis ancheta epidemiologică, toate celelalte cadre medicale care își desfășoară activitatea în cadrul centrului au fost testate, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative.

 

Contacții direcți a celor trei persoane au fost carantinați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, iar centrul medical din comună a fost dezinfectat.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here