ÎNCĂLCAREA LEGII – A fost amendat cu 2.000 de lei organizatorul Praznicului „Adormirii Maicii Domnului” de la Mănăstirea din Moisei

0
2716

OFICIAL. A fost amendat cu 2.000 de lei organizatorul evenimentului religios Praznicul „Adormirii Maicii Domnului” de la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din comuna Moisei, eveniment care celebrează și Hramul mănăstirii din comuna maramureșeană. La eveniment a participat și Timotei, arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului, și un sobor de preoți și diaconi. Starețul mănăstirii este protosinghel Teofil Pop.

 

Sancțiunea a fost dată pentru nerespectarea prevederilor legale impuse în perioada stării de alertă cu privire la măsurile de prevenire și limitare a infecției  cu virusul SARS-CoV-2, după ce în mediul online au fost publicate imagini cu modul de desfășurare al evenimentului, a precizat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș. Amenda a fost dată în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here