TRANZACȚIE – Regina Maria a cumpărat laboratoarele medicale Biostandard din Baia Mare și Sighetu Marmației

0
1592

INTEGRARE. Rețeaua de sănătate Regina Maria a achiziționat Grupul de laboratoare medicale Biostandard, care are două puncte medicale în cele două municipii ale județului Maramureș. Informația a fost confirmată de Fady Chreih, CEO Regina Maria.

 

Biostandard, unul dintre principalii furnizori de servicii medicale paraclinice din județul Maramureș, are un laborator de analize medicale în Baia Mare (deschis în primăvara anului 2017, pe Bulevardul Unirii nr. 22 – vis-a-vis de Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime) și un punct de recoltare amplasat în Sighetu Marmației.

 

Laboratoarele Biostandard erau controlate prin sereleul Biostandard 2007, manageriat de Vasile Ciprian Iovan (medic primar în Medicina de laborator). Prin integrarea Grupului de Laboratoare Biostandard, Regina Maria vizează consolidarea liniei de servicii medicale de laborator din nord-vestul țării.

 

Vă reamintim că în vara acestui an, Regina Maria (deținută de fondul de investiţii Mid Europa Partners) a cumpărat și Clinica Someşan din Baia Mare, înființată în 2013, primul laborator privat din România acreditat de Asociația de Acreditare din România – RENAR conform ultimelor standarde de calitate (în 2014).

 

Clinica Someșan era controlată de medicul pneumolog Ioan Alexandru Someșan (deținea în nume personal 75% din părțile sociale ale sereleului, restul de 25% fiind deținute prin Farmacia Someșan) și are peste 200 de angajaţi şi colaboratori.

 

Liviu DAMIAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here