OFICIAL – S-a semnat ordinul de finanțare cu aproape 20 de milioane de lei pentru achiziția celor 7 autobuze electrice pentru Sighetu Marmaţiei

0
294

SIGHETU MARMAȚIEI. Ordinul de finanţare a achiziției a 7 autobuze electrice și nouă stații de încărcare de care  a fost semnat de ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), iar investiţia va fi implementată de MDRAP (în calitate de lider de parteneriat) şi municipiul Sighetu Marmaţiei (în calitate de partener).

 

Șapte autobuze de 12 metri, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, care vor deservi municipiul Sighetu Marmaţiei (pe rutele de transport public nr. 1, 3 şi 5), două staţii de încărcare rapidă şi șapte staţii de încărcare lentă vor fi achiziţionate cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

 

Proiectul are ca obiectiv general îmbunătăţirea transportului public în municipiul maramureșean prin reînnoirea materialului rulant de pe rutele de transport public selectate. Valoarea finanţării nerambursabile este de 19.971.949 lei, iar perioada de implementare este de 48 de luni.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here