OFICIAL – Niciun caz activ de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în 7 din cele 76 de localități din Maramureș

0
899

FAPT. În acest moment, în 7 din cele 76 de UAT-uri din județul Maramureș nu este înregistrat niciun caz activ de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Cele 7 UAT-uri sunt comune din zona Maramureșului voievodal: Ocna Șugatag, Rozavlea, Săcel, Petrova, Deseşti, Oncești și Poienile Izei (ultima fiind cea mai mică comună din județul Maramureș).

 

În replică, cele mai multe cazuri active se înregistrează în cele două municipii din județ (Baia Mare – 776, în creștere continuă; Sighetu Marmației – 107, în regres ușor), iar cea mai ridicată incidență cumulată în ultimele 14 zile se înregistrează, conform datelor Direcției de Sănătate Publică Maramureș, în comuna Recea (a treia cea mai mare comună din județ), 10,81/1.000 de locuitori (sunt înregistrate 74 de cazuri, trend în scădere ușoară, dar continuă).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here