EXCLUSIV – Institutul de Medicină Legală din Cluj a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Maramureș pentru că nu i-a plătit examinările și expertizele comandate

0
842

ALȚI BUNI”-PLATNICI. Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca a dat în judecată Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș pentru că nu i-a plătit examinările și expertizele comandate.

 

Dosarul în urma căruia IML Cluj-Napoca speră să-și recupereze banii neplătiți pentru serviciile efectuate la comanda IPJ Maramureș (care are calitatea de pârât în dosar) a fost înregistrat la Tribunalul Maramureș miercuri, 22 iunie 2022, și va fi soluționat de magistratul desemnat de la Secţia a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal.

 

Surse din sistem au precizat, pentru 2mnews, că IPJ Maramureș are datorii semnificative și față de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Maramureş, la finalul anului trecut acestea fiind în cuantum de circa 800.000 lei. Nu este pentru prima dată când IML Cluj-Napoca are probleme majore cu plata serviciilor medico-legale solicitate de poliţişti în dosarele penale, în 2014, de exemplu, IPJ Cluj a reușit doar la finalul anului să vireze 1,85 milioane de lei pentru servicii efectuate în 2012-2013, dar din cauza perioadei târzii în care au primit banii, nu i-au putut utiliza, astfel că i-au înapoiat Trezoreriei.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here