FAPT – Senatorul maramureșean Dan Ivan a cerut ministrului Mediului să trimită Corpul de Control la rampa de gunoi ilegală de pe strada Europa din Baia Mare

0
819
Dan Ivan

ACTIVITATE PARLAMENTARĂ. În februarie 2020, Uniunea Salvați România – Filiala Baia Mare a descoperit că Primăria Baia Mare, printr-un serviciu al său (SPAU – Serviciul Public Ambient Urban), depozitează deșeuri pe o rampă de gunoi neautorizată. Cu toate că existența gropii de gunoi ilegale este cunoscută de toată lumea, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș nu a luat nicio măsură până la sesizarea depusă de USR Baia Mare.

 

Cu scopul de a găsi o soluție la această problemă, miercuri, 24 februarie 2021, senatorul USR Dan Ivan l-a interpelat pe ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tánczos, cu privire la funcționarea ilegală a rampei de gunoi „Săsar”, localizată pe strada Europa f.n. din Baia Mare. De asemenea, a fost solicitat nu doar un răspuns din partea Ministerului, ci și o verificare din partea Corpului de Control al ministrului.

 

Senatorul Ivan insista să găsească pârghii legale pentru a rezolva această problemă care îi afectează în mod direct pe băimărenii care locuiesc la o distanță de câteva sute de metri de acest amplasament.

 

Biroul Senatorial Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here