OBIECTIV ÎNDEPLINIT – CSM Sighetu Marmației a învins și în returul barajului Rapid Jibou și a promovat în Liga a III-a

0
676

BARAJ – PROMOVARE LIGA A III-A. Sâmbătă,  25 iunie 2022, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci retur al barajului de promovare în Liga a III-a, CSM Sighetu Marmației a câștigat categoric, cu 2-0 (2-0), partida cu Rapid Jibou, campioana județenă (Liga a IV-a) a Sălajului. Sighetenii s-au impus și la Jibou, în tur, cu 3-0, așa că problema echipei calificate în Liga a III-a era rezolvată de sâmbăta trecută, returul fiind doar o formalitate.

 

Meciul, arbitrat de o brigadă din Arad care l-a avut la centru pe Alexandru Dan Gornic, s-a disputat cu porțile deschise publicului (intrarea fiind gratuită). Ca și în precedentul meci, de la Jibou, diferența de valoare între cele două echipe a fost evidentă. Pentru sigheteni au înscris în primele 25 de minute mijlocașul Bogdan Constantin Bușică (venit în februarie de la Progresul Șomcuta Mare) și tânărul fundaș Gabriel Caba (adus în martie de la Viitorul Târgu Jiu), apoi, totul fiind tranșat, motoarele au fost oprite. Acesta a fost și scorul la pauză și scorul final al partidei care a consfințit promovarea echipei sighetene în Liga a III-a.

 

În ediția 2022-2023, după promovarea echipei Minaur Baia Mare în Liga a II-a și retrogradarea formației Progresul Șomcuta Mare în Liga a IV-a, CSM Sighetu Marmației este singura echipă din județul Maramureș care va activa în Liga a III-a.

 

* Foto generice (meci tur): @Sportul Sălăjean

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here