EVENIMENT SPORTIV – Raliul Maramureșului, cu peste 120 de echipaje la start, va avea loc la sfârșitul acestei luni

0
837

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE RALIURI 2021. Raliul Maramureșului, eveniment sportiv care contează ca etapă (a V-a) în Campionatul Național de Raliuri 2021, organizat de Asociația Club Sportiv XPO Racing, va avea loc în perioada 29-30 mai.

 

În acest an, Campionatul Național de Raliuri va avea 11 etape, 3 disputându-se deja (19-20 februarie România Winter Rally, 26-27 martie Raliul Brașovului, 7-8 mai Raliul Harghitei) și una fiind amânată (Raliul Bucovinei, care era programat în 17-18 aprilie).

 

La ultima etapă, a 4-a, Raliul Harghitei, s-au aliniat la start 84 de echipaje – a câștigat dublul campion național absolut, pilotul clujean Bogdan Marișca (în echipă cu Sergiu Itu, concurează pe Ford Fiesta R5), urmat de piloții Adrian Teslovan (în echipă cu Cseh Vajk Imre – concurează pe Mitsubitshi Lancer EVO) și Bogdan Cuzma (în echipă cu Florin Dorca – Cuzma concurează pe Skoda Fabia R5 și este fost campion național absolut de Viteză în Coastă, fiind în premieră în această postură la raliuri). Marișca – Itu sunt pe locul 1 în clasamentul general, urmați de echipajele Botka David – Kerek Istvan (pe Skoda Fabia R5) și Adrian Teslovan – Cseh Vajk Imre.

 

Următoarea etapă din Campionatul Național de Raliuri 2021 (organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv), a 5-a, este Raliul Maramureșului. Finanțatorul principal al evenimentului este Consiliul Județean Maramureș, banii venind din pușculița publică a județului.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here