O NOUĂ ÎNFRÂNGERE – Progresul Șomcuta Mare, deja retrogradată în Liga a IV-a, pierde acasă cu CSM Satu Mare

0
252

PLAY-OUT LIGA A III-A. Sâmbătă, 14 mai 2022, la Baza Sportivă Progresul din Șomcuta Mare, în meci contând pentru etapa a 8-a a play-out-ului Seriei a 10-a din Liga a III-a, CS Progresul Șomcuta Mare (echipă deja retrogradată și matematic în Liga a IV-a) a pierdut, cu 0-2 (0-1), partida cu CSM Satu Mare.

 

Antrenorul Ioan Oană a început meciul, care conta doar pentru statistică și care a fost condus la centru de arbitra Szabo Krisztina din Crişeni (jud. Bihor), cu următorul 11: Mihalca – Negreanu, Bud, Secui, Urs (cpt.), Marian, Jeler, Piroska, Bîrle, Parnău, Tarța.

 

Progresul Șomcuta Mare – CSM Satu Mare: 0-2 (0-1), au marcat Zsiga Ervin și Gabriel Cădar. În această etapă s-au mai înregistrat rezultatele: CS Luceafărul Oradea – CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei: 6-1 și SCM Zalău – FC CFR 1907 Cluj SA 2: 2-2. În acest moment, clasamentul arată așa (echipele accentuate sunt retrogradate și matematic în Liga a IV-a):

 

  1. SCM Zalău: 41 puncte
  2. CSM Satu Mare: 40 puncte
  3. FC CFR 1907 Cluj SA 2: 36 puncte
  4. CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei: 36 puncte
  5. CS Progresul Şomcuta Mare: 20 puncte
  6. CS Luceafărul Oradea: -2 puncte.

 

În etapa viitoare, a 9-a (penultima, în 21 mai, de la ora 18.00), Progresul joacă ultimul meci din Liga a III-a la Șomcuta Mare, cu ultima clasată (colega de retrogradare), Luceafărul Oradea.

 

* Foto: @Sportul Sătmărean

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here