LUPTA PENTRU PROMOVARE – Calificată de pe locul 1 în semifinala barajului pentru promovare, Minaur pierde la Baia Mare cu CAO

0
433

PLAY-OFF LIGA A III-A. Sâmbătă, 14 mai 2022, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Seriei a 10-a din Liga a III-a, CS Minaur Baia Mare (echipă deja calificată și matematic în semifinala barajului de promovare în Liga a II-a, unde va juca cu Metalurgistul Cugir) a pierdut, cu 0-2 (0-2), partida cu Club Atletic Oradea.

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început partida cu următorul 11: Băilă – Simion, Mondragon, Jucan, Potcoavă – Matei, Gneba, Donca – Văsălie, Stanciu, Petre. Meciul, condus la centru de arbitrul Szabolcs Kovacs din Carei, a avut miză doar pentru orădeni, care în cazul unei înfrângeri întâlneau în ultima etapă, în joc decisiv pentru calificarea în semifinala barajului pentru promovare, pe conjudețeana Lotus Băile Felix.

 

Orădenii au tranșat partida la jumptatea primei reprize, când au înscris prin Gheorghiță (min. 20) și Ardelean (min. 34). Victoria lui CAO o califică matematic în semifinala cu CS Hunedoara, făcând inutilă victoria lui Lotus din această etapă (2-0, acasă, cu Someșul Dej). Minaur Baia Mare – CA Oradea: 0-2 (0-2), au marcat Andrei Gheorghiță (min. 20), Raul Ardelean (min. 34).

 

În urma rezultatelor din etapa de astăzi, clasamentul Seriei a 10-a arată așa:

  1. CS Minaur Baia Mare: 58 puncte
  2. ACS CAO 1910 : 51 puncte
  3. CS Lotus Băile Felix: 45 puncte
  4. ACS FC Someşul Dej: 37 puncte.

 

Practic, în acest moment, ultima etapă (din 21 mai, când Minaur joacă la Dej, cu FC Someșul) va mai conta doar pentru statistică, semifinalele barajului pentru promovare în Liga a II-a fiind: Minaur Baia Mare – Metalurgistul Cugir și CS Hunedoara – CAO.

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here