O NOUĂ DESTINAȚIE – Din vara 2022, o nouă cursă de sezon externă de pe Aeroportul Maramureș: destinația, stațiunile de pe litoralul din Bulgaria

0
2234

VACANȚE 2020 – BAIA MARE. În sezonul de vară 2022, în perioada 15 iunie – 22 septembrie 2022, pe Aeroportul Internațional Maramureș va fi introdusă o nouă cursă charter externă, destinația fiind Varna (Bulgaria), pentru stațiunile Albena, Nisipurile de Aur, Balcic și Constantin și Elena.

 

Zborurile vor avea o frecvență de unul pe săptămână, în fiecare zi de joi, și sunt gestionate de tour-operatorul Karpaten Turism  (mai multe agenții din Maramureș vor vinde pachete de vacanță pentru această destinație, pachete care includ transport, transfer la hotel, cazare all inclusiv – prețurile pornesc de la 290 euro/persoană/7 nopți cu reducerile de early booking).

 

Până la includerea acestei curse, cei care vroiau să călătorească din Maramureș cu avionul spre litoralul bulgar aveau variante total nerentabile economic, cu zboruri cu două escale (una la București și una în Istanbul), o durată de 12 ore și un preț de peste 300 euro/persoană.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here