NUMIRE POLITICĂ – PSD Maramureș și-a numit manager general la Ambulanță: o absolventă postliceală sanitară și economist de „Spiru Haret”

0
1147

DAȚI CÂTE UNA, SĂ AJUNGĂ LA TOATĂ LUMEA. Gianina Mădălina Cîmpean, fost șef al Biroului Managementul Calității de la Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rușdea” din Baia Mare (fostul Spital TBC), este noul manager general interimar al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Maramureş.

 

Numirea a intrat în vigoare de joi, 14 septembrie 2023, Cîmpean înlocuind-o în funcție pe dr. Ioana Cătană, care a fost numită în repectiva funcție în martie 2023, pentru o perioadă de 6 luni, după ce fosta manager general, Ligia Sanda Marinela Micle, a fost trimisă în judecată de DNA pentru fapte de corupție.

 

Cîmpean este coordonator PES Activist – PSD Maramureș (PES activists este o reţea europeană ce reuneşte membrii şi simpatizanţii partidelor socialiste, social-democrate şi laburiste europene membre ale Partidului Socialiştilor Europeni – PES). Ea a concurat (fără succes) și pentru funcția de manager general al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

 

Cîmpean este absolventă a Școlii Postliceale Sanitare Baia Mare (1998), a cursurilor postliceale de formare în Managementul Calității Serviciilor în Spitale (la Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în domeniul Sanitar din București – 2018), a Facultății de Management la Universitatea Spiru Haret și a cursurilor postuniversitare de Master în Managementul Serviciilor de Sănătate (la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș – 2019).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here