DECES – A murit fostul prefect al Maramureșului, Anton Rohian (70 de ani)

0
1349
Anton Rohian

TRIST. Joi, 14 septembrie 2023, a murit fostul prefect al județului Maramureș, Anton Rohian (70 de ani). Fostul prefect în perioada 20 martie 2013 – 26 martie 2016, de profesie inginer agronom (a fost director al Agrovet SA), și-a legat cariera politică de PSD.

 

Născut în Baia Mare la 6 aprilie 1953, Rohian locuia în Groși și este prefectul care a inițiat proiectul de construire al noului pod transfrontalier peste Tisa și a militat redeschiderea traficului de călători şi marfă pe calea ferată între România şi Ucraina, pe ruta Cernăuţi-Sighet-Rahiv-Ujgorod-Bratislava.

 

Administrativ, de-a lungul timpului a ocupat funcțiile de director al Direcției  pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Maramureș și a parcurs mai multe mandate de consilier județean din partea PSD, partid în conducerea căruia a figurat mai mulți ani.

 

Dumnezeu să-L odihnească în pace!

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here