NUMIRE – Andrei Prie, director medical al Spitalului Județean din Baia Mare

0
6869
Dr. Andrei Prie, directorul medical al spitalului județean de urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare

INTERIMAT. Numirea managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, Sorina Pintea, la conducerea Ministerului Sănătății, a bulversat schema de conducere a unității spitalicești. Pentru că Pintea s-a suspendat din funcție (în dialect “stradal” și-a blocat postul, urmând să și-l reia după ce nu va mai fi ministru), în vârful conducerii spitalului a fost numit, la începutul lunii februarie 2018, Vasile Ioan Pop, directorul medical al unității.

 

La fel ca în cazul lui Pintea, pentru că Pop nu putea deține concomitent și funcția de director medical și pe cea de manager, el s-a suspendat din funcția deținută. Așa că acum, pe postul de director medical al spitalului a fost numit dr. Andrei Prie, tot cu titlu interimar ca și în cazul numirii lui Vasile Pop în funcția de manager. Așa că în acest moment, Spitalul Județean din Baia Mare are o conducere interimară, până la revenirea lui Pintea (când aceasta va redeveni manager, iar Pop – director medical): Vasile Pop – manager, Andrei Prie – director medical.

 

Andrei Prie (49 de ani) este medic primar în cadrul secției Ortopedie-Traumatologie din Spitalul Județean (secție condusă de Radu Dragoș) – medicul ortoped este și pilot sportiv în lotul județean de planorism distanță.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here