NUMIRE – Fostul candidat independent la Primăria Baia Mare, David Birțaș, vicepreședinte al organizației naționale de tineret a partidului Forța Dreptei

0
1490
David Birțaș

FORȚA DREPTEI. Marți, 6 septembrie 2022, la propunerea președintelui Forța Dreptei Maramureș, Andrei Hoban, tânărul antreprenor David Birțaș a fost numit la conducerea organizației județene de tineret a partidului Forța Dreptei. Și tot ieri, Biroul Politic Național al partidului Forța Dreptei a decis în unanimitate numirea lui David Birțaș în funcția de vicepreședinte al Organizației Naționale de Tineret Forța Dreptei – vă reamintim că Organizația Națională de Tineret a partidului Forța Dreptei e condusă tot de un maramureșean, Cristian Opriș, fost candidat la Primăria orașului Săliștea de Sus.

 

David Birțaș este un tânăr antreprenor care la alegerile locale din 2020 a fost singurul candidat independent la Primăria Municipiului Baia Mare. Proiectul său „Baia Mare, orașul de aur al României” promovează educația, anteprenoriatul și turismul.

 

Spiritul caută, omul găsește. Așa am găsit și eu Partidul Forța Dreptei sau aș putea spune că el m-a găsit pe mine. Spiritul dorește, omul muncește. Iar eu voi munci împreună cu tineretul de azi în Forța Dreptei pentru realizarea unor vise uitate și puse la sertar de cei mai puternici și importanți oameni politici ai României.
N-am intrat în acest partid să mă lupt cu PSD-ul sau cu PNL-ul sau cu alte partide. N-am intrat să-mi adun armată cu care să cuceresc politica, n-am intrat să mă războiesc, căci războaie sunt destule și cred că ne-am săturat cu toții de aceste tensiuni. Îmi doresc să fac cât de mult bine pot eu, până la ultima picătură de energie!
Îmi doresc să găsesc tineri pasionați de munca lor, de oameni, pricepuți și interesați să pună în slujba poporului abilitățile și măestria lor. Îmi doresc să găsesc cât mai mulți tineri, să fim împreună o FORȚĂ care să miște România. Tineri care nu se opresc la un simplu „nu se poate”. Să facem ce alții nu au reușit să facă!, a declarat David Birțaș.

 

Biroul de presă Forța Dreptei Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here