STRATEGIA – Costel Pîrvănoiu, secretar executiv PSD Baia Mare: Cum pregătește PSD alegerile locale din municipiul reședință de județ

0
993
Costel Pîrvănoiu

PSD BAIA MARE. Costel Pîrvănoiu, alăturat echipei PSD în mai 2021 și numit secretar executiv interimar al organizației municipale din Baia Mare în 22 iulie 2022, la CEx-ul social-democraților maramureșeni de la Botiza, a explicat în ce constă viața/activitatea de partid în perioada neelectorală.

 

“Sigur, principalul aspect este să (re)câștigăm încrederea oamenilor că vrem să facem ceva bun, pentru că eu am această credință că politica ar trebui făcută exclusiv pentru oameni, pentru concetățeni. Este firesc: ținta principală este de a câștiga alegerile (în cazul nostru, cele locale, din Baia Mare), pentru că doar așa putem să punem în aplicare principiile noastre, care se axează pe dezvoltarea orașului, pe recâștigarea stimei de a fi băimărean, pe respect reciproc, pe onestitate, pe civilizație, până la urmă.

 

Muncim și ne-am fixat o țintă, spun eu realistă, în privința (re)constituirii organizațiilor din municipiu. Este vorba despre acele organizații create în jurul secțiilor de vot. În Baia Mare sunt 86 de secții de vot, dar până la alegerile locale, dacă vor fi în anul 2024, adică la termen, ne-am propus să realizăm 50 de organizații. Nu e o misiune foarte ușoară, pentru că oamenii sunt dezamăgiți de ceea ce le-a oferit până acum politicul, dar încercăm să-i convingem că suntem altfel, că doar implicați din interior vom reuși să schimbăm în bine orașul.

Și să știți că au început să vină oameni spre PSD, chiar astăzi am primit doi membri. Până acum am reușit să realizăm 15 organizații organizate statutar, pentru că statutul nostru cere ca fiecare organizație internă să aibă minimum 20 de membri, să se organizeze alegeri, ceea ce am făcut. Scopul creării acestor organizații este de a fi aproape de oameni, de a cunoaște problemele de pe străzi, din cartiere, fiind în legătură directă cu cetățenii și de a interveni pentru soluționarea lor acolo unde putem.

 

Deci, cele 15 organizații din jurul secțiilor de vot au peste 300 de noi membri PSD Baia Mare. Dacă ne vom atinge țelul propus, ca până în 2024 la alegeri să avem cele 50 de organizații interne, rezultă 1.000 de noi membri în organizația municipală. Reclădim încrederea, asta facem acum, sperând să reușim și în 2024, sau când vor fi alegeri locale (la termen sau parțiale), să câștigăm pentru a putea vindeca orașul”, a declarat Costel Pîrvănoiu, secretar executiv interimar al PSD Baia Mare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here