NOU-VENIT – Campioana Știința Baia Mare a transferat un tânăr flanker de la Locomotive Tibilisi, echipă retrogradată în acest sezon din prima ligă gruzină

0
222
Nugzar „Nugo” Gelashvili

TRANSFER. Flankerul georgian Nugzar „Nugo” Gelashvili (20 de ani, 1,92 m înălțime, 103 kg greutate) a semnat un contract pe 5 ani cu campioana României, CSM Știința Baia Mare, întregind gruparea gruzină de la Baia Mare (din care mai fac parte 5 jucători: Beka Bitsadze, Aleksandre Kalmakhelidze, Mate Dardzulidze, Revazi Dugladze, Levan Papidze).

 

Gelashvili, care a început rugby-ul la vârsta de 15 ani la Rugby Club Legion Khashuri, a jucat până acum la echipa de primă ligă RC Locomotive Tbilisi (echipă fondată în anul 1964, care are 9 tituluri de campioană a Georgiei, ultimul câștigat în 2018), echipă care nu trece prin cea mai bună perioadă din istoria ei, clasată în acest sezon pe locul 10 (ultimul: a retrogradat), cu o singură victorie și 17 înfrângeri.

Clubul băimărean l-a prezentat pe tânărul Gelashvili ca fiind “un jucător cu multiple valențe, ce poate juca atât în linia a doua cât și ca aripă de grămadă (numerele 6 și 7)”.

 

* Foto: @Nugzar Gelashvili FB

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here