MODIFICĂRI DE LOT – Doi tineri jucători ai Explorări Baia Mare, Badea și Săvoiu, transferați la CSM Constanța

1
454

EXPLORĂRI BAIA MARE. Tinerii jucători ai echipei de volei masculin Știința Explorări Baia Mare, trăgătorul secund Cristian Badea (21 de ani, 1,97 m înălțime) și liberoul Adrian Săvoiu (20 de ani, 1,77 m înălțime), aduși la echipa băimăreană în vara anului 2020 de la echipa de juniori a Colegiului Național „Nicolae Titulescu” Craiova (antrenată de Daniel Săvoiu), s-au transferat la CSM Constanța, echipă clasată în această ediție de Liga I pe locul 8.

 

Cei doi craioveni, care au fost jucători de bază în reprezentativele de juniori ale României și au obținut cu echipa craioveană medalii naționale la diferite categorii de vârstă, au evoluat mai puțin în cele trei sezoane (dintre cei doi, Badea a fost introdus mai mult în meciurile băimărenilor) și au fost lăsați să plece la o echipă la care probabil vor putea evolua mai mult (contractul lui Badea s-a încheiat, însă Săvoiu mai avea contract încă un an).

 

* Foto: @Știința Explorări Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. La Explorări se urmărește performanța ? Vă spun că nu , de douăzeci de ani nu au nici un obiectiv , dau vreun rezultat notabil . Cei care finanțează echipa ( din bani publici , ai noștri ) ar trebui să schimbe toată conducerea , cu ” corectul ” Rad Tăut Traian in frunte și stafful tehnic , cu o altă generație , mai tânără și care să-și dorească performanță !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here