CRONICĂ DE MECI – Previzibil: Fotbal Comuna Recea, pierde la București și cade pe locul 19

0
291

FOTBAL – LIGA A II-A. În urmă cu puțin timp, s-a încheiat meciul de pe Stadionul Metaloglobus, dintre echipa bucureșteană  și reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea.

 

Meciul, arbitrat de o brigadă feminină (cu craioveanca Ionela Alina Peşu la centru și Daniela Constantinescu și Marilena Cătălina Nan – asistenți), a contat pentru etapa a 13-a și era creditat la casele de pariuri cu cea mai mare diferență între competitoare, Metaloglobus pornită nu doar din postură de gazdă, ci și favorită prin prisma clasamentului, aflată pe loc de play-off, iar echipa maramureșeană clasată pe locul 18 (din 21) în prima ei aventură în cea de-a doua divizie valorică a țării.

 

Antrenorul maramureșenilor, fostul rapidist Nae Constantin, a început partida cu următorul 11: Răilean – Potcoavă, Oiță, Bakmaz, Ispas, Szecui, Akhmatov, Luboya, Rus (cpt.), Văsălie, Coman. Elevii antrenorului Gabriel Manu au controlat partida, înscriind în minutul 23, prin căpitanul Ovidiu Herea, jucător cu două meciuri în națională, acesta fiind și scorul consemnat la pauză.

 

Tot experimentatul Herea – timp de 15 ani jucător de primă ligă (la FC Național, Rapid, Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna și Viitorul Constanța, precum și echipele de primă ligă din Elveția și Grecia, Sion și Xanthi) – a fost cel care a mărit diferența pe tabela de marcaj, în minutul 53, semnând o dublă pentru victoria Metaloglobus: 2-0 (1-0). În urma acestei înfrângeri, Recea rămâne cu 11 puncte și cade o poziție în clasament (până pe locul 19), fiind devansată de Concordia Chiajna, care a câștigat pe teren propriu, cu 2-1 (2-0) meciul cu cea de-a doua clasată, Dunărea Călărași.

 

Următorul meci pentru Fotbal Comuna Recea, penultimul oficial din acest an, este programat în 25 noiembrie, de la ora 14, pe teren propriu cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, “lanterna roșie” a Ligii a II-a, echipă care are doar un meci câștigat și un egal în primele 12 etape. Pentru fotbaliștii din Recea, ultimul meci al anului va fi cel din 5 decembrie, când întâlnesc în deplasare, la Turnu Măgurele, echipa patronată de fiul lui Liviu Dragnea, AFC Turris-Oltul (acum pe locul 12, cu 4 victorii și 4 egaluri din 11 meciuri).

 

* Foto: Metaloglobus București

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here