MISS UNIVERSITARIA – Concursul celor mai frumoase studente de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare

0
377

CONCURS DE FRUMUSEȚE – STUDENȚI. Liga Studenților „Pintea Viteazul” din Baia Mare a anunțat deschiderea înscrierilor la cea de-a XIII-a ediție a concursului de frumusețe Miss Universitaria, un eveniment care evidențiază și promovează și atuurile, inteligența și talentele studentelor din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

 

Concursul Miss Universitaria nu este doar despre frumusețea exterioară, ci și despre cunoștințe, abilități și originalitate, susțin organizatorii, care le încurajează pe toate studentele care doresc să participe să se pregătească pentru un spectacol captivant și pentru o oportunitate unică de a-și pune în valoare talentul și spiritul comunitar.

 

Înscrierile se pot face până în 17 octombrie 2023, AICI https://forms.gle/ov2gdDzSFq9yJgee8.

 

* Foto generică: @Axucc Photographer via Miss Universitaria

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here