MINIVACANȚĂ LA MARE – CFR introduce trenul minivacanței din Baia Mare și Sighetu Marmației spre Constanța și stațiunile de pe litoral

0
1301

TREN SPRE LITORAL. CFR Călători a anunțat că în perioada 30 aprilie – 4 mai, cu ocazia minivacanţei de 1 Mai şi Paşte, va suplimenta numărul trenurilor directe din mai multe localități, printre care și Baia Mare, spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

 

Trenul IRN 1942 pleacă din Baia Mare în 29 aprilie la ora 17.50, ajunge la ora 3.59 (a doua zi) la Brașov, la ora 6.50 (a doua zi) la București Nord, la ora 9.29 la Constanța și la ora 11.06 la Mangalia. Din Sighetu Marmației se pleacă la ora 16.00, cu RE 4113 care se cuplează la IR 1942 (trenul care pleacă din Baia Mare).

 

La achiziția biletului dus-întors se aplică un discount de până la 10%, iar la achiziția biletului dus-întors cu anticipație discountul este de până la 10% (conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenţii beneficiază de 50% reducere la vagoane clasa a 2-a).

 

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie utilizând următoarele canale: online (de pe www.cfrcalatori.ro), de la automatele de vânzare bilete din gări, de la casele de bilete din gări şi de la distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here