DECIZIE – Maramureșeanul Antonio Chelba va coordona Clubul Elevilor Liberali la nivel național

0
672

ADVERTORIAL POLITIC. În cadrul ședinței Biroului Permanent Național al Partidului Național Liberal a fost votată numirea lui Antonio Chelba, președintele Clubului Elevilor Liberali (CEL) Maramureș, pe postul de președinte interimar al CEL, după ce Sebastian Poiana a decis, după 2 ani de mandat, să facă loc generației noi la conducerea națională.

 

 

Antonio Chelba, președinte CEL Maramureș și președinte interimar al Clubului Elevilor Liberali: „Mă bucur să fac parte dintr-o echipă de elevi harnici și ambițioși, dornici de schimbare și care vor să se implice activ în dezvoltarea României. Noi, reprezentanți ai Clubului Elevilor Liberali, trebuie să fim un sprijin pentru toți elevii care întâmpină probleme în mediul școlar, dar și un exemplu pozitiv pentru aceștia.

 

 

Avem nevoie de proiecte concrete, care să aibă un impact major asupra sistemului educațional din România, pentru ca tinerii cu perspectivă și care pot să aducă plusvaloare țării noastre să nu mai plece peste hotare, după finalizarea studiilor, pentru a găsi locuri de muncă mai bine plătite și un trai mai bun”. Echipa PNL Maramureș îi urează mult succes noului președinte al Clubului Elevilor Liberali!

 

 

Biroul de presă PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here