MARAMUREȘ – Când se face primăvară și din punct de vedere al vremii: temperaturi de 15 grade Celsius

0
248

PROGNOZĂ. Vremea se va caracteriza printr-un proces de încălzire în următoarele două săptămâni, conform ultimei prognoze a Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). În Maramures, această săptămână va consemna temperaturi în creștere treptată, vremea va deveni ușor mai caldă decât media acestei perioade a anului, cu valori termice diurne de 5-6 grade Celsius, dar care vor atinge un maxim de 10 grade Celsius la sfârșitul săptămânii. În acest interval, și minimele termice nocturne vor fi în crestere, de la -12 grade Celsius pâna la 6 grade Celsius.

 

Săptămâna viitoare (12-18 martie) va fi caracterizată de ușoare variații termice, cu temperaturi maxime ce se vor situa între 10 și 15 grade Celsius, iar cele minimele termice între 2 și 4 grade Celsius – cele mai ridicate valori termice vor fi atinse în jurul datei de 16 martie, iar cele mai scăzute în 13 și 14 martie. Pe tot parcursul intervalului de prognoză, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată, cu posibile vârfuri în zilele de 6, 7, 11 și 12 martie, mai susțin specialiștii ANM.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here