FAPT – Slujba Învierii, la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare

0
689

ÎNVIEREA. În noaptea de Înviere, episcopul ortodox al Maramureşului și Sătmarului, Iustin, a oficiat Slujba Învierii Domnului la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din municipiul Baia Mare în prezența câtorva mii de băimăreni.

 

Sfânta Lumină va ajunge la Catedrala Episcopală din Baia Mare sâmbătă, 15 aprilie 2023, în jurul orei 22.30, fiind adusă de pe Aeroportul din Satu Mare de o delegație eparhială condusă de vicarul administrativ al Episcopiei de Maramureș și Sătmar, arhimandritul Casian Filip.

 

Slujba Învierii a fost urmată de Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur, oficiată de episcopul Maramureșului și Sătmarului, care va oficia, tot la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, și slujba din prima zi de Paști, duminică, 16 aprilie.

 

 

* Foto: @Episcopia Maramureșului și Sătmarului

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here