MAJORARE SEMNIFICATIVĂ – CNI a introdus în licitație execuția și dotarea unui așezământ cultural în Cernești, la o valoare de peste 9 milioane de lei

0
505

CONTRACT ÎN LICITAȚIE – CERNEȘTI. Compania Națională de Investiții (CNI) a introdus în licitație, din nou și la un preț actualizat, contractul privind execuția construirii și dotării Așezământului cultural din satul maramureșean Ciocotiș (com. Cernești) la o valoare estimată la peste 9 milioane de lei (exact: 9.124.376,06 lei, sumă care include TVA).

 

Contractul, pentru care se așteaptă oferte până la 21 martie 2023, va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai mic și trebuie finalizat în 15 luni. De asemenea, contractorul trebuie să acorde o perioadă de garanție de bună execuție a lucrărilor de 3 ani.

 

Acest contract a fost introdus succesiv de CNI în licitație, încă din anul 2021, dar la prețuri considerate subevaluate de constructori. Acum, valoarea contractului a fost majorată semnificativ. Despre proiect se vorbește încă de prin anul 2013 – în sat nu există niciun așezământ/cămin cultural, localnici desfășurând acest tip de activități în fosta magazie a CAP-ului -, iar în 2017 era estimat la 4,39 milioane de lei (circa 1 milion de euro).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here