LUPTA PENTRU UN SPORT TRANSPARENT ȘI CURAT – Deputatul maramureșean Brian Cristian (USR), la Congresul FIFPro Europe

0
52
Brian Cristian, deputat USR de Maramureș

ACTIVITATE PARLAMENTAR. Deputatul maramureșean Brian Cristian (USR), apreciat pentru lupta pentru un sport mai transparent și mai curat, concretizată prin inițierea unor modificări legislative menite să aducă normalitate și în domeniul sportului, a fost invitat de AFAN și BNS să participe la Congresul FIFPro Europe, desfășurat la București.

 

În această săptămână, proiectul inițiat de deputatul Brian Cristian care pune la vedere toți banii din sport dați către cluburi a primit raport de adoptare de la Comisia de Tineret și Sport de la Senat, iar săptămâna viitoare proiectul care îi protejează pe sportivi în procedurile de insolvență este pe ordinea de zi a Comisiei juridice.

 

Am fost onorat să particip, la invitația AFAN și BNS și să iau parte la discuțiile privind drepturile fotbaliștilor și cadrul legislativ din diverse țări europene. Chiar dacă s-au făcut progrese mari în ultimii ani, un studiu FIFPRO arată că 74% dintre jucătorii din fotbal din România au avut parte de întârzieri salariale. Voi lucra în continuare cu toți cei interesați pentru a apăra sportivii români de abuzuri și pentru a îndrepta legile strâmbe. Continuăm lupta pentru un sport mai transparent și mai curat!, a declarat deputatul USR Brian Cristian.

Biroul parlamentar al deputatului USR Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here