MESAJ 8 MARTIE – Senator USR Dan Ivan: La mulți ani femeilor din viața noastră!

1
163
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII. Oricât de speciale ar putea fi cuvintele, recunoștința față de femeile din viața noastră nu poate fi descrisă!

 

La mulți ani tuturor femeilor! Sănătatea, puterea și armonia să vă încununeze viața!

 

Senator Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Sper ca femeile care au primit urări , să nu cadă în plasa vorbelor dulci !!
    USR prin ministra sănătăți si cu al doilea ministru tot al sănătăți , au dat un tun de 1 miliard de euro , știrea este publică , de aceeia nici eu din cauza unora ca USR ,nu am un salariu decent conforn art 47 din constituția româniei , nici spor de risc nu primesc ,asta în contextul în care sunt angajat pentru persoană cu handicap grav grad 1, sporul trebuia să fie de 15% conform legi cadru 153/2017 și HG 153/2018 și conform legi 448/2006 cu modificările ulterioare!!

    Chiar în seara asta la romania tv spune-a că am dat 1 miliard de euro pe vaccinuri și mai trebuie să plătim încă 1 miliard de euro , din cauza lui voiculescu și miăilă marca USR .
    EU NU MAI VOTEZ PE NIMENI ,TOȚI SUNT LA FEL!!
    BN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here