LUCRĂRI – S-a semnat contractul de peste 11 milioane de lei care vizează modernizarea străzilor din cinci sate ale comunei Mireșu Mare

0
2833

INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ. La 10 mai 2023, administrația locală din comuna maramureșeană Mireșu Mare, controlată de edilul Ioan Mătieș, a semnat un contract în valoare de peste 11 milioane de lei (exact: 11.379.858,74 lei, sumă care include TVA) cu firma ARL Cluj SRL, subsidiară a grupului Strabag, care vizează modernizarea străzilor din satele Mireșu Mare, Dănești, Lucăcești, Iadăra și Tulghieș.

 

Contractul, pentru care ARL a depus unica ofertă considerată conformă de comisia de licitații, prevede proiectare (care va fi realizată de subcontractorul Construct CDP SRL din Baia Mare și căruia îi va reveni 2,19% din valoarea contractului) și execuție – de asemenea, ARL a subcontractat partea de lucrări care trebuie autorizate de Autoritatea Feroviară Română (AFER) cu sereleul Abed Nego Com din Oradea, căruia îi va reveni 0,15% din valoarea totală a contractului.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here