TRANSFER – Campioana Știința Baia Mare și-a completat lotul cu cel de-al șaptelea georgian: pilierul Zubashvili

0
153
Sandro Zubashvili

RUGBY – ȘTIINȚA BAIA MARE. Campioana Știința Baia Mare a anunțat transferul unui nou jucător georgian, pilierul Sandro Zubashvili (22 de ani) de la RC Lelo Saracens Tbilisi (triplă campioană a Georgiei, echipă care a încheiat acest sezon pe locul 3 în Liga I de rugby din Georgia – Didi 10, după ce la finalul sezonului regular era pe locul 1).

 

Zubashvili, care în perioada 2019-2021 a evoluat la prim-divizionara RC Armazi Marneuli, este cel de-al 7-lea gruzin din lotul băimărenilor și a semnat contractul cu campioana României pe o perioadă de 5 ani, cu doar 3 zile înaintea meciului Științei cu Dinamo București.

 

* Foto: @Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here