LOVERBOY – Trei percheziții în Maramureș, la membrii unei grupări infracționale care exploatau sexual tinere în hoteluri din Germania

0
1015

OPERAȚIUNE. Autorităţi judiciare din România şi Germania au făcut simultan percheziţii domiciliare în trei judeţe din România – Maramureş, Sălaj şi Călăraşi – şi în sudul Germaniei, într-un dosar care vizează activitatea infracţională a unei grupări de români care exploatau sexual tinere în hoteluri din Germania.

 

De asemenea, membrii grupării au vândut în Germania autoturisme despre care ştiau că fuseseră furate din Spania. Șapte persoane au fost arestate în România şi una în Germania, în baza unor mandate europene.

 

În Maramureș au fost făcute 3 percheziţii domiciliare în urma cărora au fost ridicate telefoane mobile, 2.000 de euro, un autoturism, 2 arme scurte neletale supuse autorizării, carduri bancare şi diferite înscrisuri posibil utile în cauză.

 

Conform autorităţilor judiciare din Germania, începând cu anul 2021, membrii grupului ar fi racolat, utilizând metoda „loverboy”, 11 persoane vătămate, pe care le-ar fi exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei în hoteluri sau alte locuri de cazare din sudul Germaniei, obţinând câştiguri de peste 350.000 de euro.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here