FAPT – Contract de 2,9 milioane de lei pentru construirea trotuarelor și drumurilor pe o stradă lăsată de ani buni de izbeliște de autoritățile din Sighetu Marmației

0
997

CONTRACT SEMNAT – INFRASTRUCTURĂ. Administrația locală din Sighetu Marmației a semnat, în 11 iulie 2022, cu sereleul de casă Sebi Marc un contract de circa 2,9 milioane de lei (exact: 2.898.367,30 lei, sumă care cuprinde TVA) pentru construirea trotuarelor și drumurilor pe strada Făget (zona Fuchs) – fostă Bogdan Vodă -, o zonă lăsată până acum de izbeliște, unde cetățenii circulă de ani buni pe drumul amenajat când s-au deschis șantierele de construcție a blocurilor.

 

Zona, situată în sud-estul municipiului, în apropierea râului Iza și la ieşirea din Sighetu Marmaţiei spre Baia Mare, este legată acum de DN18 doar prin acel drumul de șantier, însă în 5 luni, contractorul trebuie să execute toate lucrările de sistematizare a circulației. Respectiv, se va turna drumul de acces, trotuare, se vor amenaja intersecțiile, accesele, parcare cu 63 de locuri, sistemele de scurgere și colectare a apelor pluviale și zonele verzi.

 

Devizul lucrării a fost aprobat de Consiliul Local Sighetu Marmației încă din anul 2020, iar Sebi Marc SRL (firmă cu sediul în Călinești, controlată de sigheteanul Ioan Mihai Ștefan Marc – 45 de ani) a fost unic ofertant.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here