DEZBATERE – Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, în Baia Mare

0
197
Mircea Titus Dobre, ministrul Turismului

TURISM. Constănțeanul Mircea Titus Dobre, ministrul Turismului, va fi prezent joi, 21 septembrie, în Maramureș pentru a participa la dezbaterea publică organizată de ministerul pe care îl conduce în privința proiectului noii legi a turismului.

 

De asemenea, la dezbaterea care va avea loc de la ora 11 în Palatul Administrativ din Baia Mare și la care sunt așteptați să participe toți cei interesați, și-a anunțat prezența și Vicențiu Știr, secretar de stat în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social.

 

Dezbaterile publice privind modificările substanțiale aduse Legii Turismului sunt organizate la nivel regional, iar mâine sunt așteptați în Baia Mare și reprezentanți ai autorităților publice locale, precum și a stațiunilor de interes local și național din județele Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Satu Mare și Sălaj.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here