APEL LA SOLIDARITATE – Casa Terapiilor are nevoie de AJUTOR: persoanele cu dizabilități și afecțiuni fizice au nevoie de aceasta!

0
230

CAMPANIE DE DONAȚII. În urmă cu 4 ani, Asociația Esperando, care oferă servicii persoanelor cu dizabilități și afecțiuni fizice, a reușit să achiziționeze, prin eforturi mari, un spațiu aflat într-un stadiu avansat de degradare, pe care și-a propus să-l transforme într-un centrul de recuperare integrată. În acești ani, împreună cu oameni cu suflet mare, au fost renovate câteva încăperi, însă acestea sunt doar o mică parte din cele care formează Casa Terapiilor.

 

În acest moment, mai sunt săli de reabilitat coridoare, scări (interior – exterior), intrarea, liftul, astfel încât specialiștii asociației să poată realiza serviciile de recuperare existente și să dezvolte servicii noi, pentru un număr cât mai mare de persoane, chiar dacă, deocamdată, doar la parterul clădirii.

 

Acesta este motivul pentru care Asociația Esperando a demarat o campanie pentru reabilitarea Centrului de recuperare integrată Esperando, pentru persoanele cu dizabilități și afecțiuni fizice. Pentru asta este nevoie urgentă de materiale de construcții, finisaje, acoperirea costurilor pentru manoperă etc.

 

“Suntem la câțiva pași distanță de a îndeplini visul tuturor persoanelor cu afecțiuni fizice temporare sau permanente din Maramureș, care au mare nevoie de servicii integrate de recuperare zi de zi.

 

Oricare dintre noi ar putea, la un moment, să aibă nevoie de serviciile unui astfel de centru, din cauza unor situații neprevăzute (dureri de spate, accidente, AVC, alte afecțiuni fizice, fracturi, afecțiuni ale coloanei – cifoză, scolioză), sau din cauza problemelor de sănătate care pot apărea odată cu înaintarea în vârstă.

 

Apelăm la sprijinul vostru pentru a-l finaliza cât mai repede. Aceste sevicii sunt pentru toată comunitatea, prioritate având persoanele cu afecțiuni fizice”, spun cei de la Asociația Esperando.

 

Cei care doresc să ajute, pot lua legătura cu Asociația Esperando (adresa: str. George Coșbuc, nr. 6/6, Baia Mare; tel.: 0362.401.363, 0262.220.413, e-mail: [email protected]), sau pot intra pe site-ul web al asociației și găsesc la caategoria Donații formele prin care pot să doneze.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here