ALEGERI – Ionel Bogdan (PNL): Valorile pe care trebuie să le apărăm sunt apropierea față de Dumnezeu a maramureșenilor, natura binecuvântată și moștenirea culturală

0
283

ADVERTORIAL ELECTORAL. Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș și candidatul la președinția Consiliului Județean a fost primit la Giulești într-o atmosferă plină de încărcătură tradițională. La evenimentul de lansare al candidaților PNL, toți cei prezenți au fost îmbrăcați în port popular autentic maramureșean. Și familia liderului liberal, soția sa Alexandra și fiul Horia, au îmbrăcat costumul tradițional din Maramureș.

 

 

Laurențiu Batin și Ionel Bogdan fac echipă pentru viitorul Maramureșului

 

 

Ionel Bogdan l-a lăudat pe actualul primar al Giuleștiului, Laurențiu Batin, despre care a spus că este ”un primar bun, gospodar, un om care a știut să aducă proiecte și sa dezvolte comunitatea. Laurențiu Batin este primarul care a reușit să țină tinerii acasă,  sa vină în sprijinul lor cu proiecte europene și sunt convins că împreună vom aduce mai mulți maramureșeni acasă,  ca să nu se mai usuce de dor prin străinătate sau prin alte județe.”

 

 

Valorile pe care trebuie astăzi să le apărăm sunt, în viziunea lui Ionel Bogdan: apropierea față de Dumnezeu a maramureșenilor, natura cu care am fost binecuvântați și moștenirea culturală.

 

 

Conform liderului PNL, acestea sunt în pericol și a venit momentul ca cineva să lupte, cu adevărat, pentru ca Maramureșul să nu le piardă. Este, de altfel, unul dintre motivele pentru care a decis să candideze. ”În viitorul apropiat nu știu dacă vom mai avea cu cine să ducem mai departe aceste tradiții, acest port. Tinerii noștri pleacă în zone unde au oportunități, unde pot să aibă un loc de munca mai bine plătit. De aceea, Maramureșul are nevoie de proiecte serioase. ”

 

 

PSD și Zetea nu au făcut nimic pentru Maramureș

 

 

Conform lui Ionel Bogdan, cei care conduc Maramureșul astăzi nu au ridicat niciun deget pentru a dezvolta județul nostru. ”N-am văzut în toți acești ani ca cineva să ridice cu adevărat un deget, în afară de primari care au încercat să facă prin forțe proprii, oameni care au construit prin forțe proprii pensiuni,. Dar nu e suficient. Trebuie să facă și autoritățile, mai mult și nu sunt suficiente trei spectacole.”

 

 

Planul lui Bogdan pentru Maramureș

 

 

Avem nevoie de investiții în servicii turistice. Barajul Runcu rezolvă problema de apă potabilă pentru Maramureșul istoric, producție de energie, dar rezolva și aduce un plus valoare în ceea ce privește turismul, aici poate fi un domeniu turistic, cu cel mai mare  potențial de agrement din regiune. Trebuie sa construim pârtiile de la Cavnic, Baia Sprie  și Gutâi. Putem face cu ajutorul banilor europeni aceste investiții”, a declarat Ionel Bogdan. Mai mult decât atât liderul liberal a spus că este grav că astăzi Maramureșul are cel mai mic venit din regiune, iar prin Planul lui Bogdan pe care îl propune pentru următorii ani va reuși să aducă județul în fruntea regiunii de Nord-Vest.

 

 

Ionel Bogdan este candidatul susținut de PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș împotriva actualului președinte Gabriel Zetea, care este și vicepreședinte al PSD.

 

 

* Comandat de PNL, Executat de 2MNEWS-MARAMUREȘ SRL, cod AEP- 21200012ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here