LEASING – Firma Consiliului Județean Maramureș își cumpără pe datorie, cu aproape 28 de milioane de lei, 11 utilaje noi pentru drumuri

1
799

ACHIZIȚIE – INFRASTRUCTURĂ. Firma Consiliului Județean Maramureș, Drumuri și Poduri SA, cumpără 11 utilaje noi, în leasing financiar pe 8 ani, estimând că va plăti peste 27,7 milioane de lei (exact: 27.718.552,19 lei, sumă care conține TVA). Achiziția va fi făcută după criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală a 90% în decizia finală, iar timpul de livrare al utilajelor, de 10%). Ofertele sunt așteptate până în 22 august 2022, iar timpul maxim de livrare este un an.

 

Drumuri și Poduri SA Maramureș a motivat achiziția de înnoire a parcului de utilaje prin necesitatea creșterii producțivității firmei din portofoliul administrației publice județene. Utilajele vor fi utilizate la lucrări de terasamente și preparare și așternere a mixturii asfaltice și vor trebui însoțite de o garanție de minimum 24 de luni.

 

Cele 11 utilaje sunt: o stație de asfalt malaxor 2 tone; un autogreder 19 tone 6×4; un încărcător frontal cu cupă de 3 mc; un excavator 24 tone; un buldoexcavator echipat cu motor de 100 CP; o mașină de marcaj rutier; o freză de asfalt (pe roți); un reciclator 2.400 mm; un distribuitor liant tractat de 16 mc; un cilindru compactor de 3 tone; un cilindru compactor terasamente 16 tone.

 

Firma CJ Maramureș se angajează să plătească avansul în 45 de zile de la facturare, urmând apoi să plătească integral utilajele în 8 ani.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Plateste ratele Ionel Bogdan. De aia isi permite Consiliul Judetean sa cumpere in ziua de azi cand nimeni nu se atinge de nimic. Oare ce comision are de acolo ? PNL ingroapa judetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here