LIGA A III-A – Sighetenii, un nou egal pe teren propriu și CSM rămâne pe locul 7 în serie

0
220

FOTBAL. Sâmbătă, 12 noiembrie 2022, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 12-a a Ligii a III-a Seria a 10-a fotbal, CSM Sighetu Marmaţiei a terminat la egalitate, 1-1 (0-0), partida cu CS Lotus Băile Felix. Meciul, condus la centru de Dan Florin Dreve din Cluj-Napoca, a opus echipele clasate înaintea acestei etape pe locurile 7 (Sighetu Marmației) și 6 (Băile Felix). În turul sezonului regular, bihorenii s-au impus cu 2-1.

 

Sighetenii, resuscitați după prima victorie în deplasare, în etapa trecută, la echipa secundă a CFR Cluj – a doua obținută în acest sezon, după o secetă de 6 etape (precedenta victorie a fost în 17 septembrie, în etapa a 4-a, pe teren propriu, cu Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud) -, au intrat pe teren din postura de favoriți, mai ales că oaspeții (fosta CSC Sânmartin) nu trec prin cele mai bune momente, având o serie de 6 meciuri fără victorie.

 

Antrenorul Adrian Iencsi (CSM Sighetu Marmaţiei) a început partida cu următorul 11: Cebotari – Catrina, Dunca, Ardelean, A. Novoselenszki – Tutuţa, Deivid, Gherasim (cpt.), Pop – Gondiu, R. Novoselenszki.

 

După o primă repriză albă, echipa antrenată de Gheorghe Ghiț reușește să deschiderea scorului prin golul marcat de veteranul Alexandru Sorian (31 de ani), revenit la echipa bihoreană în vara acestui an după un sezon la SCM Zalău. Însă Lotus nu s-a bucurat prea mult de gol, gazdele egalând după doar 5 minute prin tânărul atacant moldovean Gheorghe Gondiu (20 de ani). Acesta a fost scorul și la finalul unei partide dintre două echipe care, aproape sigur, se vor mai întâlni în play-out.

 

CSM Sighetu Marmaţiei – CS Lotus Băile Felix: 1-1 (0-0) au marcat Gheorghe Gondiu (min. 59) / Alexandru Sorian (min. 54).

 

Iată rezultatele etapei a 12-a:

• CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – FC CFR 1907 Cluj SA 2: 2-0 (1-0);

• CSM Sighetu Marmaţiei – CS Lotus Băile Felix: 1-1 (0-0);

• SCM Zalău – CSM Victoria Carei: 5-0 (1-0);

• FC Bihor Oradea – CS Minerul 1947 Ocna Dej: 2-0 (1-0);

• CSM Satu Mare – CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei: 2-0 (1-0).

 

În urma acestui rezultat, CSM Sighetu Marmației a rămas pe locul 7 în serie și etapa următoare, a 13-a, va juca în deplasare, în 19 noiembrie, de la ora 14.00, cu CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud (echipă clasată pe locul 2 după această etapă).

 

* Foto: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here