HANDBAL – Băimăreanca Melinda Geiger, prestație excelentă după un transfer din handbalul francez în cel maghiar

0
143

TRANSFER. Băimăreanca Melinda Geiger s-a transferat din prima ligă franceză în prima ligă maghiară de handbal feminin, la echipa maghiară Siófok KC (antrenor Lars Rasmussen), după ce s-a despărțit pe cale amiabilă de formația din prima liga franceza Brest Bretagne Handball.

 

Geiger a semnat un contract valabil până în vara anului 2019 și a debutat deja în prima ligă din Ungaria, într-o partidă de la finalul anului trecut, pe care Siófok, unde băimăreanca este colegă cu româncele Gabriela Perianu şi Denisa Dedu, a disputat-o în 30 decembrie, împotriva echipei Vac, terminat cu victoria în deplasare a noii echipe a lui Geiger cu scorul 28-27. În acest prim meci, Geiger a marcat 7 goluri.

 

Ieri, sâmbătă, 6 ianuarie 2017, Geiger și-a adus din nou aportul (3 goluri) la victoria echipei sale, în meciul Siófok KC-Alba Fehérvár KC (34-29), unde una dintre cele mai bune jucătoare a fost portarul gazdelor Denisa Dedu. În acest moment, Siófok KC se află pe poziția a patra a clasamentului, fiind devansată de FTC-Rail Cargo Hungaria, Érd și Gyori Audi Eto KC.0

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ