VICTORIE ÎN MINIM DE SETURI – Explorări învinge fără emoții, la Baia Mare, Știința București

0
152

VOLEI MASCULIN – LIGA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 5 noiembrie 2022, la Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 6-a a Ligii Naționale de volei masculin, CS Știința Explorări Baia Mare a câștigat, cu 3-0 (25-23, 25-16, 25-16), partida cu CSU Știinta București. Meciul a opus echipele clasate înaintea acestei etape pe locurile 8 (Baia Mare) și 12 (București).

 

Un meci fără istoric, încheiat într-o oră și 12 minute, în minim de seturi și fără surprize, în contextul în care băimărenii au jucat cu echipa aflată surprinzător pe ultimul loc, Știința București, club care în sezonul trecut a încheiat pe locul 8 (după Explorări), fiind în acest moment singura din Liga Națională cu 0 puncte după 6 meciuri (cu un singur set câștigat și 18 pierdute).

 

Cu Tarța și Cheagă în rol de executanți, Explorări a defilat în ultimele două seturi, după ce în primul și-au făcut singuri viața grea, dând speranțe deșarte oaspeților. Foarte buni și la blocaj și mai ales efcienți, băimărenii au făcut 10 puncte prin acest procedeu, față de doar 2 puncte ale oaspeților. Explorări a încheiat partida cu 5 puncte consecutive, consfințind o victorie de altfel firescă.

 

Pentru echipa antrenată de Marius Bota și Sorin Pop au punctat: Tarța (14 puncte), Cheagă (11 puncte), Aldea (9 puncte), Badea (7 puncte), Hepburn (6 puncte), Dragomir și Taboada (câte 1 punct). De la oaspeți s-au remarcat Dediulescu (10 puncte) și Aciobăniței (7 puncte).

 

În etapa următoare, a 7-a, băimărenii joacă în deplasare cu CS Unirea Dej (partida este programată în 19 noiembrie 2022).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here