LET’S DO IT, ROMÂNIA – Sute de căvnicari, implicați activ în cea mai mare acțiune de curățenie a mediului înconjurător din țară

0
38

GRIJA FAȚĂ DE MEDIU. La mijloc de septembrie 2023, angajații Primăriei Orașului Cavnic, jandarmii din cadrul Postului Montan de Jandarmi Cavnic, reprezentații Ocolului Silvic Baia Sprie – Districtul Cavnic, alături de elevii și profesorii Colegiului Economic “Pintea Viteazul” și-au unit forțele în cadrul proiectului Let’s Do It, Romania, reușind să adune o cantitate impresionata de deșeuri din orașul Cavnic și astfel să ecologizeze zona, dovedind spirit civic și respect față de natură.

 

Numai prin puterea exemplului personal putem să îmbunătățim lucrurile pe care dorim să le schimbăm în comunitatea din care facem parte, iar Primăria orașului Cavnic încurajează orice acțiune de voluntariat care are ca scop protejarea mediului înconjurator. Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în cea mai mare acțiune de curățenie din România, convinși că de la mic la mare, putem să facem o schimbare, a menționat Mircea Nicolae Clonoțchi, viceprimarul orașului Cavnic.

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here