LA NAȚIONALĂ – Patru jucătoare de la Minaur Baia Mare convocate la lotul național pentru meciurile din preliminariile Campionatului European

0
367
Ana Maria Tănasie, Anca Polocoşer, Oana Borş, Cristina Laslo

CONVOCARE. Selecționerul naționalei de handbal feminin a României, Adrian Vasile, a convocat 4 jucătoare de la Minaur Baia Mare în lotul meciurile preliminariile Campionatului European 2022, care vor avea loc în 6 și 10 octombrie, cu Insulele Feroe şi Austria. Cele patru jucătoare ale clubului băimărean sunt: extrema stângă Ana Maria Tănasie (26 ani), interul stânga Anca Polocoşer (24 ani), extrema dreapta Oana Borş (17 ani) și centrul Cristina Laslo (25 ani).

 

România face parte din Grupa 2, cu Danemarca, Austria și Insulele Feroe. Naţionala de handbal feminin, din care nu face parte și Cristina Neagu, aceasta anunțând public că face o pauză în acest an de la echipa națională, va juca în preliminariile Campionatului European (turneul final va fi găzduit de Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru, între 4-20 noiembrie 2022) în 6 octombrie, de la ora 18.30, la Mioveni, cu Insulele Feroe, şi în 10 octombrie, de la ora 19.10, la Viena, cu Austria. România va disputa următoarele meciuri din grupă cu Danemarca, în 2 martie 2022 (pe teren propriu) şi în 5 martie 2022 (în deplasare), cu Insulele Feroe în 20 aprilie 2022 (în deplasare) şi cu Austria în 23 aprilie 2022 (acasă).

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here