VOLEI – Știința Explorări Baia Mare a pierdut meciul de ieri cu Steaua

0
176
sursa foto: stiintaexplorari.ro

PE MUCHIE DE CUȚIT. Voleibaliștii de la Știința Explorări s-au recunoscut învinși, în partida disputată ieri împotriva Stelei. Încheiată cu scorul de 2-3 la seturi (-17, -21, 22, 23, -13), partida a avut o desfășurare pasionantă, replica dârză a băimărenilor în fața liderului la zi al campionatului, ridicându-se la  nivelul așteptărilor spectatorilor aflați în sala „Lascăr Pană” din Baia Mare.

 

Componența și marcatorii celor două echipe:

 

sursa foto: stiintaexplorari.ro

Explorări: Râpeanu, Cherbeleață 27p, Kovacs 7p, Coasă 4p, Didorciuc 17p, Nagy 13p,

Domingos (libero). Au mai jucat: Kaszap 1p, Lupu 3p, Sushko 2p și Socaciu. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

 

Steaua: Kostic 3p, Matei 20p, Cubrilo 15p, Ghionea 3p, Nemeth 20p, Peric 11p, Tofan (libero). Au mai jucat: Gheorghiță 2p, Almansa și Ocunschi. Antrenori: Bogdan Tănase și Răzvan Roșu.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here