LA NAȚIONALĂ – Două jucătoare de la Minaur Baia Mare, în lotul României pentru turneul de calificare la Olimpiadă din Muntenegru

0
186
Sonia Seraficeanu și Anca Polocoșer

HANDBAL FEMININ. Doar două din cele patru jucătoare ale echipei băimărene Minaur Baia Mare selecționate în lotul lărgit au rămas în lotul definitivat (20 de jucătoare) cu care naţionala de handbal feminin a României va participa la turneul preolimpic din Muntenegru, din perioada 20-22 martie

 

Cele două jucătoare de la Minaur care merg în Muntenegru sunt extrema dreapta Sonia Seraficeanu și interul stânga Anca Polocoşer. Din lotul lărgit au făcut parte și portarul Ana Maria Măzăreanu și centrul Andreea Popa, însă acestea nu au fost păstrate de stafful condus de Bogdan Burcea în lotul definitiv.

 

Naționala României se va reuni pe 12 martie la Ploieşti pentru pregătire, iar pe 17 martie pleacă spre Muntenegru. În turneul preolimpic, unde România are nevoie de o clasare în primele două locuri pentru a se califica la Olimpiada din 2020, naționala noastră joacă cu Thailanda (20 martie, ora 18.00), Norvegia (21 martie, ora 20.30) şi Muntenegru (22 martie, ora 17.00).

 

În cazul în care nu vor fi accidentări, antrenorul Burcea va păstra acelaşi lot şi în meciurile din 25 și 29 martie cu Polonia, contând pentru calificarea pentru EHF EURO 2020.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here