EFECTELE COVID-19 – Din cauza coronavirusului, Tribunalul Maramureș își reduce la două ore programul cu publicul la arhivă-registratură

0
651

CORONAVIRUS. Începând de luni 2 martie, printr-un ordin al preşedintelui Nicolae Stamate-Tămăşan, la Tribunalul Maramureş a intrat în vigoare “Planul de măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei determinate de infectarea cu COVID-19”.

 

Conform unui comunicat remis 2mnews de conducătorul Biroului de Informare și Relații Publice, judecător Mirela Roxana Petrariu, planul prevede reducerea la două ore al programului de lucru cu publicul al Compartimentului arhivă-registratură, acesta urmând a funcţiona de luni până vineri între orele 8.00-10.00 (mai puțin în zilele de vineri din a doua şi a patra săptămână din lună, când arhiva-registratura va fi închisă).

 

De asemenea, cei care s-au deplasat în zonele în care au fost identificate cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus sunt sfătuiți să nu vină în instanță și să comunice această împrejurare, în scris. Se mai recomandă comunicarea actelor de procedură în scris (poştă, fax, e-mail), precum și studirea cauzelor prin internet (prin aplicaţia Info Dosar a Curţii de Apel Cluj şi a codului de acces electronic generat pentru fiecare dosar în parte). Mai simplu spus, dacă nu e obligatoriu, nu te duce la Tribunal. Că-i cu coronavirusul…

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here