L-AU PRINS – Condamnatul fugar Cătălin Cherecheș, fost primar al Băii Mari, a fost prins de polițiști în Augsburg (Germania)

16
6641
Cătălin Cherecheș

A FOST REȚINUT ÎN GERMANIA. Marți, 28 noiembrie 2023, condamnatul fugar Cătălin Cherecheș, fost primar al Băii Mari, a fost prins de polițiști în Augsburg (Germania). În această seară, “în urma cooperării poliţieneşti internaţionale şi a schimbului de date şi informaţii dintre Poliţia Română şi autorităţile din Germania, Ungaria, Austria şi Italia, a fost localizat, depistat şi reţinut, de către poliţiştii bavarezi şi BKA (abrevierea de la Bundeskriminalamt – Biroul Federal de Investigații Criminale al Germaniei, structură subordonată direct Ministerului Federal de Interne), în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internaţional”, a anunţat Poliţia Română.

 

Cătălin Cherecheş (45 de ani), fostul primar al municipiului Baia Mare, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, vineri, la ora 07.49, cu doar 2 ore înaintea pronunțării sentinței definitive, deși era pus sub măsura preventivă a controlului judiciar. El a trecut frontiera de stat folosindu-se de cartea de identitate a vărului său și “a fost depistat de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română” la 4 zile de la fugă.

 

Poliția Română a precizat că „în continuare, se derulează activităţi procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în ţară”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

16 COMENTARII

  1. In continuare, fiul apara in fata tuturor onoarea si educatia primita in familie. Mama isi protejeaza fiul din departare sau apropiere. Matusa devine co-pilot pentru nepotul iubit. Verisorul isi ofera identitatea pentru ruda sa renumita. Sotia poarta o noua speranta. Anturajul il ajuta cu masini, soferi. Politistii romani nu observa, dar explica. Politistii germani nu explica, dar observa si actioneaza. Avocatul isi continua contractul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Baia Mare sufera in continuare. Momentan doar atat: Vielen danke!, apoi vom mai vedea. Povestea continua…

    • Vă salut .

      Sunt mamă și n-am cum să nu mă pun în locul oricărei mame ;
      doresc acestei familii acces la o realitate în care atât de mulți dintre noi putem trăi . Poate că petrecerea unui timp în arest a acestui personaj este singura șansa la dezintoxicare de mai multe genuri .
      E șocant că întreaga familie din Germania a înlesnit frauda financiară a acestui
      devenit inculpat .
      Mulți dintre noi ne uitam la acești ” învingători ” prin viață si mulțumim infinitului c-am rămas oameni simpli slaș normali .

  2. N-au prea avut chef băieții care l-au arestat săi asculte discursul despre cum este el de nevinovat! Să vezi ce anchete se făceau la noi dacă-l umpleau de sânge ai nostri in momentul arestării. Ce de anchete, ce demiteri, ce șhouri interminabile pe la televiziuni, ce de bocete pe facebook!

    • Nu știu cât de vinovat este Cătălin Cherecheș dar chiar și durata procesului e o pedeapsă .
      Poate ar fi interesant ca aceia care cred în actuala justiție a oamenilor să fie condamnați, nevinovați fiind, ca să vadă și ei cum e când legea nu mai contează.

      • Exista doar 2 situatii, vinovat sau nevinovat, NICI o secunda nu a incercat sa dovedeasca nevinovatia, ci prescriptia, exact cum s-a prescris si mita de la pirita.

        P.s. Putin vinovat sau mult vinovat, tot vinovat este. 😉 exact cum ati afirmat , s-a judecat pe banii nostri, si cand iese de la racoare, va fi la fel de bogat, aschia nu sare departe de trunchi. 😉 Documenteaza-te putin despre istoria lu’ ta-su.

        Hai liberare!

      • Când ești nevinovat faci tot posibilul să fii judecat cât mai repede. El a făcut tot posibilul să tărăgăneze procesul cât mai mult, ca să se prescrie faptele. A venit cu peste 50 de martori care nu se prezentau la proces când erau citați decât în ultimul moment. Schimba avocații inainte de termene, ca să obțină amânări. Orice doar ca să amâne. Așa a ajuns să se întindă procesul la peste 200 de termene. Și asa făcea în toate procesele. Mai are și alte procese care s-au închis pentru că s-au prescris faptele.

      • Cine crezi că este principalul vinovat pentru durata procesului? Nu cumva Cherecheș care a tras de timp prin toate tertipurile avocățești in speranța prescrierii?

  3. Is curios cate carti scrie in inchisoare, poate ne dezvaluie ceva din orgiile organizate sau deapre cum se ia spaga pana ajungi milionar..sau despre cum sa platesti dezapezire in iunie…sau despre cum sa iei banii de la fraieri pentru drusal dar tu sa arunci gunoiul pe malul sasarului cu mana larga a garzii de mediu…dar eu in ultimul timp imi pun untrebarea ce doamne au pazit consilierii locali…ca nu facea kake atatea mizerii fara girul lor..oare cat de scufundati in rahat sunt si ei?????

  4. Procurorii știu cum să-l facă să dea nume. Să vedeți surprize. Impecabili cu funcții și poze, onești și neprihăniți, toți au dat. FILMUL DE LA NUNTĂ !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here