DATA – De când va fi numit oficial Ioan Pop în funcția de prim-procuror al Parchetului Maramureș

0
2159

NUMIRE ÎN FUNCȚIE. Procurorul Ioan Pop, care câștigat concursul pentru funcția de vârf din Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, va fi numit prim-procuror începând din 1 ianuarie 2024, decizia aparținând Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cate a decis ca numirea în funcţiile de conducere pentru procurorii care au obţinut rezultatul cel mai bun la concursul desfăşurat în perioada 1 august – 22 noiembrie 2023 să se facă începând cu prima zi a anului viitor.

 

Ioan Pop (43 de ani) a candidat pentru funcția de șef al procurorilor maramureșeni împreună cu alți doi colegi de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș (procurorii Roxana Andreea Couți – șef Secție Urmăriri penale și Vasile Adrian Buzan – șef Secție Judiciară), obținând cea mai mare medie: 9,29.

 

Noul șef al procurorilor maramureșeni are grad profesional de Parchet de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (cel mai mare grad profesional în România). Detalii despre el aveți AICI.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here